Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiCitroen Nemo, Berlingo, Jumpy i Jumper – akcijske cijene

Citroen Nemo, Berlingo, Jumpy i Jumper – akcijske cijene


Citroen od početka ožujka nudi posebne uvjete financiranja te gratis kasko i obvezno osiguranje uz leasing financiranje putem Citroen Financial Services za svoja gospodarska vozila Nemo, Berlingo, Jumpy i Jumper.

Citroen je već dugi niz godina značajni igrač na tržištu lakih gospodarskih vozila, a taj status je stekao zahvaljujući širokoj paleti vozila koja odgovara svim zahtjevima profesionalnih korisnika i nudi zapremine od 2,8 kubičnih metara do 17  kubičnih metara i od 610 kg do 4 tone.

Citroen u suradnji s Unitcredit Leasing Croatia nudi financiranje putem financijskog leasinga u trajanju od 48 ili 60 mjeseci i 6,95 posto kamate te obvezno i kasko osiguranje Croatia osiguranja.

Ekonomičan dostavni Citroen Nemo, s cijenom već od 49.550 kuna bez PDV-a, u ponudi je s mjesečnom ratom od 779 kuna. Svestrani dostavni Citroen Berlingo, s cijenom već od 60.350 kuna bez PDV-a, u ponudi je s mjesečnom ratom od 899 kuna.

Citroen Jumpy, s cijenom već od 92.250 kuna bez PDV-a, u ponudi je s mjesečnom ratom od 1399 kuna, a dinamičan i robustan Citroen Jumper, s cijenom već od 96.250 kuna bez PDV-a, s mjesečnom ratom od 1499 kuna.

Osim toga, Citroen ima zanimljive i super opremljene MEDVEŠČAK i SPACE modele u ponudi.

Izvor: Automoto-portal.hr