Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiCitroen: C42 ljeto na Champs-Elyseesu – A World of Creative Techologie

Citroen: C42 ljeto na Champs-Elyseesu – A World of Creative Techologie


U Citroenovom izložbenom prostoru C42 na pariškoj aveniji Champs-Elysees trenutno je postavljena izložba "A World of Creative Techologie" (svijet kreativnih tehnologija). Kroz automobile, usluge ili komunikaciju izložba pokazuje javnosti kako Créative Technologie savršeno ilustrira Citroenove vrijednosti kao što su kreativnost, smionost i inovativnost.

Odmah na ulazu u zgradu konceptni automobil Citroen Lacoste pokazuje sposobnost branda da se udalji od automobilskih standarda s vozilom koje se usredotočuje na bitno, ne odričući se pritom užitka i elegancije.

Na gornjim katovima predstavljeni serijski modeli svjedoče također o kreativnosti marke. Modeli DS3 Racing i DS4 savršeno utjelovljuju odrednice marke kao što su dizajn, arhitektura i profinjenost. Tamo su također C-Zero s njegovim potpuno električnim motorom, kao i C5 s njegovim hidroaktivnim ovjesom Hydractive.

Osim izloženih modela ‘Créative Technologie’ se prepoznaje i u inovativnim rješenjima na području usluga. Posjetitelj tako može odabrati svoj omiljeni DS3 zahvaljujući posve novom holografskom 3D konfiguratoru koji mu omogućuje pregled virtualne 3D slike vozila.

Na najvišem katu, prostor Citroen Multicity predstavlja novi internetski portal koji je pokrenut u ožujku. Ova ponuda usluga namijenjena svim putnicima zaista olakšava kretanje, objedinjujući sve vrste prijevoza za putovanja od vrata do vrata te omogućujući najam vozila ili rezervaciju putovanja.

Smionost marke ilustrira također i kino 4D, posve novo dinamičko i osjetilno iskustvo koje se može doživjeti u prostoru Racing. Na zadnjem katu, Citroen Social Club svjedoči o jedinstvenoj vezi koju Citroen održava sa svojim klijentima i obožavateljima na društvenim mrežama.

Odmah do, prostor ‘Citroen i kreacija’  podsjeća na ekskluzivno sponzorstvo u francuskom paviljonu na Bijenalu suvremene umjetnosti u Veneciji. Za tu priliku, od 1. kolovoza do 18. rujna posjetitelji su biti pozvani da sudjeluju u natječaju i pokušaju osvojiti vikend za dvije osobe u gradu duždeva.

Izvor: Automoto-portal.hr