Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiCitroen C4 Picasso premijerno na Zagreb Auto Weeku

Citroen C4 Picasso premijerno na Zagreb Auto Weeku


Citroen će hrvatsku premijeru redizajniranog C4 Picasso imati na Zagreb Auto Weeku, koji se od 6. do 14. studenog održava u trgovačkom centru West Gate kod Zaprešića. Novi C4 Picasso s novi paketima opreme već je u prodaji, s početnom cijenom od 119.900 kuna.

Redizajnirani Citroën C4 Picasso Visiospace u ponudi je s 3 razine opremljenosti: Attraction, Seduction i Exclusive, s dva benzinska motora VTi 120 i THP 155 te četiri dizelska motora HDi 110, HDi 138, HDi 150 i HDi 160.

Bogato opremljen već od prve razine opremljenosti Attraction, pruža iznimnu osvijetljenost zahvaljujući velikom panoramskom vjetrobranskom staklu, a na prednjem i stražnjem dijelu vozila dobio je novi logotip marke i novi svjetlosni potpis s LED svjetlima, vidljiv danju i noću.

Posjetitelji priredbe će također imati priliku upoznati Citroën DS3 te bestseler Citroën C3. Citroen Savska pružit će posjetiteljima detaljne informacije o brojnim proizvodima i uslugama, kao i mogućnost testnih vožnji atraktivnih i popularnih modela C3, DS3, C5 i putnički Berlingo.

Izvor: Automoto-portal.hr