Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiCitroen C4 Picasso i C4 Grand Picasso – akcijska Space serija

Citroen C4 Picasso i C4 Grand Picasso – akcijska Space serija


Citroen je odlučio obogatiti ponudu redizajniranih modela C4 Picasso i Grand C4 Picasso pripremivši za hrvatsko tržište specijalnu seriju Space, koja kupcima nudi iznimno bogato opremljene modele po atraktivnoj cijeni.

Specijalna serija C4 Picasso i Grand C4 Picasso Space u ponudi je s dva benzinska VTi 120 i THP 155 motora i dva dizelska HDi 110 i HDi 150 motora. Citroën C4 Picasso Space u prodaji je s cijenom već od 133.900 kn, a Citroën Grand C4 Picasso s cijenom već od 141.900 kn.

Specijalna serija Space u bogatoj serijskoj opremi ima ABS+REF+AFU+ASR, ESP, 6 zračnih jastuka, automatski dvozonski klima uređaj, radio CD MP3 sa 6 zvučnika s komandama na upravljaču, regulator/limitator brzine, naplatke od lagane legure 16“, progresivni servo upravljač, putno računalo, električne i grijane vanjske retrovizore, akustično i atermičko vjetrobransko staklo, automatsku električnu parkirnu kočnicu, električne podizače prednjih i stražnjih stakala, sjedalo vozača i suvozača podesivo po visini, upravljač presvučen kožom podesiv po visini i dubini, Isofix sustav na suvozačevom sjedalu i na stražnjim sjedalima, LED dnevna svjetla, ogledalo za nadzor djece, prednje srednje naslone za ruke, sjenila za sunce u 2. redu, svjetla za maglu, utičnicu 12 V sprijeda i straga, zaključavanje stražnjih vrata na prednjoj konzoli, pomoć pri parkiranju straga, Paket Kromirani look, Paket look, automatsko paljenje svjetala i automatske brisače, avio preklopljive stoliće na poleđini prednjih sjedala i dr.

Redizajnirani Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso, koji pružaju iznimnu osvijetljenost zahvaljujući velikom panoramskom vjetrobranskom staklu, na prednjem i stražnjem dijelu vozila imaju novi logotip marke i novi svjetlosni potpis s LED svjetlima, ugrađenima u prednji odbojnik ispod svjetala.

Izvor: Automoto-portal.hr