Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiCitroen C4 Picasso europski je lider u segmentu monovolumena

Citroen C4 Picasso europski je lider u segmentu monovolumena


Od lansiranja u lipnju 2013. godine novi C4 Picasso prodan je u 160.000 primjeraka. U Hrvatskoj je prodano 266 primjeraka.

Lansiran u lipnju 2013. godine u izvedbi s pet sjedala i u rujnu 2013. u izvedbi sa sedam sjedala novi C4 Picasso potvrđuje iz mjeseca u mjesec lidersku poziciju. Svaka od verzija čini polovicu prodaje (49 posto – 5 sjedala, 51 posto – 7 sjedala), a čak dvije trećine prodanih primjeraka je u najvišim razinama opremljenosti.

U Hrvatskoj je dosad prodano 266 novih C4 Picassa, od čega 194 u prvih 10 mjeseci ove godine. C4 Picasso s pet sjedala prvi je u segmentu monovolumena sa 137 prodanih primjeraka, dok je Grand C4 Picasso prodan u 57 primjeraka.

– Godinu dana nakon lansiranja, odlična komercijalna dinamičnost novog C4 Picasso je u skladu s viđenjima medija, koji su od samog početka nagrađivali ovaj model brojnim nagradama, poput ‘Zlatni volan’ u Njemačkoj. Novi C4 Picasso je koncentrat najboljeg u izradi monovolumena, sinteza najboljeg znanja i umijeća Marke u pogledu dizajna, udobnosti i tehnologije i sve to uz umjerene troškove. Pored toga, on u potpunosti ispunjava današnja očekivanja kupaca, njegova vodeća europska pozicija je najbolji dokaz – rekla je Linda Jackson, generalna direktorica marke Citroen.