Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiCitroen C-Elysee – štedljiv i prostran, po prilično povoljnoj cijeni od samo 82.900 kn

Citroen C-Elysee – štedljiv i prostran, po prilično povoljnoj cijeni od samo 82.900 kn


Citroen C-Elysee je u prodaji u Hrvatskoj od ovog mjeseca . Stilom i performansama zadovoljit će vozače koji od trovolumenske limuzine očekuju da bude privlačna i cjenovno dostupna.

Cjelokupno znanje Marke uloženo je u ovjes, kakvoću izrade i tehnologiju – motor VTi 72, iz obitelji PureTech, objedinjuje odlične vozne osobine, umjerenu potrošnju i trajnost. Citroën C-Elysée ponajprije je zamišljen kako bi što bolje zadovoljio specifične potrebe međunarodnog tržišta.

Citroën C-Elysée raspolaže velikodušnim vanjskim dimenzijama: 4,43 m duljine 1,71 m širine i 1,47 m visine. Međuosovinski razmak od 2,65 m najveći je u kategoriji pa ne samo što mu osigurava besprijekorno ponašanje na cesti nego nudi i iznimnu prostranost.

Prostor u unutrašnjosti dostojan je limuzina iz više klase, a stražnja je klupa iznimno prostrana. Prostor za noge straga je izvanredan – udaljenost između koljena i naslona prednjeg sjedala iznosi punih dvanaest centimetara. Prostranost putničkog prostora nimalo ne utječe na veličinu prtljažnika. Obujma 506 litara VDA, među najvećima je u klasi. Zahvaljujući navedenim obilježjima, Citroën C-Elysée može posve preuzeti ulogu glavnog automobila u kućanstvu.

Citroën C-Elysée ima novi benzinski motor VTi 72 iz obitelji PureTech, posebno prilagođen uvjetima u vožnji i gorivima u svim zemljama svijeta. Taj motor nove generacije razvijen je kako bi imao optimalne performanse (72 KS, 3 cilindra, okretni moment od 110 Nm pri 3000 o/min), potrošnju (od 5,3 l/100 km, tj. emisiju CO2 od 124 g/km, što je 22% bolje u odnosu na prethodni motor 1.4i) i najveću izdržljivost, čak i u najtežim uvjetima. U ponudi je s ručnim mjenjačem s pet stupnjeva prijenosa.

Novi motor VTi 115, sparen s ručnim ili automatskim mjenjačem, upotpunjuje paletu benzinaca. Naposljetku, Citroën C-Elysée dostupan je i u dizelskoj inačici s motorom HDi 92, provjerenom pogonskom jedinicom proizvedenom u više od šest milijuna primjeraka koja spaja dobra vozna svojstva (velik okretni moment pri malim okretajima) i malu potrošnju (4,1 l/100 km, odnosno emisiju CO2 od 108 g/km).

Citroen C-Elysee – cjenikCiljani kupci pri kupnji automobila postavljaju visoke zahtjeve, među kojima su cijena i troškovi uporabe vozila. Citroën C-Elysée posjeduje privlačnu cijenu prilagođenu svakom tržištu, kao i kvalitetu i obilježja vozila Marke. Trošak uporabe smanjen je zahvaljujući štedljivim motorima, odgovarajućim servisnim intervalima, produženim vijekom trajanja dijelova i robusnim perivim materijalima. Citroën C-Elysée zapravo je stvoren kako bi izdržao intenzivnu uporabu.

Citroën je i za početak prodaje pripremio primamljivu ponudu u smislu povoljnije kupnje. Tako se C-ÉLYSÉE u siječnju može kupiti s fiksnom kamatom od 5,5% uz financiranje putem CITROËN FINANCIAL SERVICES s 3. godinom jamstva i 2 godine pomoći na cesti GRATIS.

Izvor: Auto-info