Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiChrysler 300 – prve neslužbene fotke i podaci

Chrysler 300 – prve neslužbene fotke i podaci


Chrysler je na svom domaćem auto salonu u Los Angelesu predstavio neke nove modele iz svoje palete, kao što su Chrysler 200 i Town & Country, no o ovoj tristotki gotovo ni traga ni glasa. Zašto ga inače potenciramo? Pa jednostavno zato što ćete Chrysler 300 nerijetko vidjeti i na hrvatskim cestama. A tko ga vozi?

Chrysler 300 ćete često moći vidjeti i na hrvatskim cestama, a voze ga uglavnom oni dubljeg džepa, poneki tajkuni pa čak i političari, koje sada nećemo imenovati. No, radi se o zaista odličnom i robusnom automobilu koji je sada obnovljen, dobio je nove linije i estetiku, i moramo priznati kako opet izgleda luksuzno i drugačije, lako ćete ga prepoznati na cesti.

Neslužbeno saznajemo kako će Chrysler 300 pod haubom imati novi 3,6 litarski Pentastar V6 motor, (slično kao Dodge Charger), potpuno novi interijer. Zanimljivo, dolazi s 300 novih detalja, jer su očito u Chrysleru htjeli povući paralelu s oznakom modela. Ugrađeni su novi satenski materijali, puno kroma, LED prednja svjetla, sve djeluje luksuzno, tu dileme nema.

Ovo što vidit su neslužbene fotografije, no vjerujemo kako će novi službeni model izgledati vrlo slično, ili gotovo isto.