Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiChristina Aguilera predstavlja novi Mercedes A klasu

Christina Aguilera predstavlja novi Mercedes A klasu


Nakon 1,1 milijun proizveden A klasa, Mercedes je odlučio na tržište plasirati nasljednika. Nova A klasa narasla je za čak 232 mm te se proširila za dodatnih 45 mm. Baby Benz više nije malen, sada i dimenzijama zadire u kompaktnu klasu.
Novost su dvije karoserijske izvedbe s troja i petora vrata. Također je i paleta motora osvježena, a neki su razvijeni i u suradnji s Mitsubishijem.

Početak ponude čini 1.5 litreni agregat s 95 KS, zatim 1.7 litreni agregat te 2.0 turbo motor s 193 KS. Dizelske boje brane 160 CDI motor, te motori 180 CDI i 200 CDI.
Početak prodaje A klase predviđen je za kraj godine a cijena osnovne trovratne izvedbe iznosi 17.632€.
Koliko Mercedes drži do ovog automobila, govori i podatak kako je poznata svjetska pjevačica Christina Aguilera predstavila novu Mercedes A klasu uz slogan “Follow your own star” (‘Slijedi svoju zvijezdu’). Christina će sudjelovati u toj kampanji sa svojom novom pjesmom “Hello”, koju će i izvesti uživo na svjetskoj premijeri A-klase. Upravo iz tih razloga za kampanju je odabrana Christina Aguilera, koja utjelovljuje te osobine te je prava ikona američkog uspjeha.
“Slijedi svoju zvijezdu je priča moje karijere. Puno toga učila sam na teži način. Ono što sam sigurno naučila, je važnost vjerovanja u moje instinkte i u moje srce”, kaže Christina.
Instrumentalna verzija pjesme «Hello» može se čuti na www.follow-your-own-star.com, dok će originalni singl sa vokalima biti dostupna na istim web stranicama 28. lipnja.