Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliChevrolet Volt – pojavile se snimke novog modela i prije Detroit Auto Showa

Chevrolet Volt – pojavile se snimke novog modela i prije Detroit Auto Showa


General Motors je iskoristio domaći teren i mega popularni CES 2015 (Consumer Electronics Show) u Las Vegasu kako bi i prije onog detroitskog sajma predstavio novi Chevrolet Volt.

Prvi model je bio vrlo popularan, kako zbog svojih voznih karakteristika tako i zbog cijene po kojoj se prodavao. Novi Chevrolet Volt će biti nešto skuplji, oko 35.000$, a svoju službenu premijeru će ipak doživjeti na auto sajmu u Detroitu koji je na rasporedu kasnije tijekom mjeseca.

Ono što smo saznali je kako će novi Chevrolet Volt premijerno biti predstavljen 12. siječnja, prvog dana detroitskog sajma. Vizualno gledano, novi model je dizajniran osjetno agresivnije, rekli bismo ljepše i jedan je od rijetkih elektromobila koji zaista liči na nešto. Naravno, uz Tesla automobile. Na žalost, svi ostali automobili su uglavnom “nakaze”…

Saznali smo i kako će novi Chevrolet Volt pod haubom imati novu generaciju Voltec elektromotora koji je još manji potrošač, odnosno ima bolji odnos težine i snage. Strpite se još nekoliko dana, kada će ovaj električni ljepotan doživjeti svoju premijeru.

Chevrolet Volt - pojavile se snimke novog modela i prije Detroit Auto Showa 02