Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiChevrolet Trax – u lipnju u Hrvatsku stiže atraktivan, izdrzljiv i moćan maleni SUV

Chevrolet Trax – u lipnju u Hrvatsku stiže atraktivan, izdrzljiv i moćan maleni SUV


Chevrolet je izumio SUV 1935. godine kada je predstavio Caryall Suburban. Malo je ljudi moglo pretpostaviti da će Chevrolet Suburban potući rekorde tako što će postati model s najdugovječnijim imenom na svijetu.

Danas, oko 78 godina kasnije, Chevrolet predstavlja Trax, prvijenca u segmentu malih SUV-a. “Trax je moderan, svestran i ekonomičan mali SUV, koji nudi vozne karakteristike automobila, a ima i pogon na sve kotače”, rekla je Susan Docherty, predsjednica i izvršna direktorica tvrtke Chevrolet i Cadillac Europe. “Trax je moderan izričaj onoga u čemu je Chevrolet zaista stručan, a to je proizvodnja i prodaja sjajnih SUV-a.”

Chevroletovu obitelj SUV-a uvijek su označavala svestrana, praktična i pouzdana vozila koja su predvodila u sigurnosti i tehničkim inovacijama. Prvi modeli doživjeli su uvođenje hidrauličnih kočnica, sigurnosnog stakla i nezavisnog prednjeg ovjesa 1937. godine, dok su kasniji modeli bili prvi automobili sa stupom upravljača koji upija energiju sudara (1967.) te sustavom koji sprječava blokiranje kotača prilikom kočenja (1988.).

Chevrolet Trax je namijen kupcima malih SUV-a čiji broj značajno raste posljednjih godina (u ovom je segmentu prodaja porasla sa 130.214 automobila 2008. godine, na oko 264.000 automobila 2012. godine). Ti su kupci stanovnici grada, individualci koji njeguju svoj imidž i  aktivan stil života.

Trax kupcima donosi mnoge prednosti SUV-a pritom pružajući vozne karakteristike i potrošnju goriva manjih automobila. Iznad svega, Trax nudi maksimalnu svestranost, od fleksibilne i moderne putničke kabine, preko pogona na sve kotače, do tehničke inovacije Chevrolet MyLink.

Ulazni benzinski model:   
TRAX  1.6 (115KS) FWD – 133.300 kuna
Serijska oprema LS: ABS sustav, ESP sustav, prednji i bocni zracni jastuci za vozaca i suvozaca, zracne zavjese, klima uredaj, CD-radio-MP3, 6 zvucnika, upravljac s kontrolama audio sustava, USB, AUX, Start/Stop funkcija, HSA – pomoc pri kretanju na uzbrdici, uticnica od 230V, putno racunalo, tempomat, elektricno pokretanje prednjih stakala, elektricno pokretana vanjska ogledala, sredisnje zakljucavanje daljinskim upravljacem, krovni nosaci, volan podesiv po dubini i visini

Ulazni dizelski model:   
TRAX 1.7 (130KS) FWD MT6 – 170.900 kuna
Serijska oprema LT (dodatno na LS paket opreme): MyLink sustav, kamera za voznju unazad, aluminijski naplatci 16″, straznji parking senzori, svjetla za maglu sprijeda, kozni upravljac, elektricno pokretanje prednjih i straznjih stakala, HDC – kontrola spustanja pri nagibu