Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiChevrolet Cruze SW – hrvatsku premijeru doživio na Hrvatskom Auto Festivalu 2012

Chevrolet Cruze SW – hrvatsku premijeru doživio na Hrvatskom Auto Festivalu 2012


Još jedan zanimljiv automobil, Chevrolet Cruze SW (karavan), po prvi puta je predstavljen hrvatskoj publici prošlog vikenda na Hrvatskom Auto Festivalu u Zagrebu.

Kako se radi o karavanu, jasno je kako je namijenjen onima kojima treba više prtljažnog prostora, primjerice obitelji  s više djece, trgovačkim putnicima i svim prostorno zahtjevnijim vozačima. Zahvaljujući velikom i fleksibilnom prtljažnom prostoru, karavan će se, naravno, svidjeti obiteljima, ali je i za ljude koji žele kompaktan automobil s više nosivosti, koji će se uklopiti u aktivan stil života.

S 4,675 mm, Cruze karavan je nešto duži od peterovratne izvedbe (4.510 mm) i limuzine (4597 mm). Teretni prostor varira od 500 litara, do linije prozora u stražnjem dijelu, na gotovo 1500 litara do krova sa stražnjim preklopljenim sjedalima.

Cruze karavan dolazi s novim turbo benzinskim i turbo diesel motorima veće učinkovitosti. Implementacija Start/Stop tehnologije te potpuno novi “infotainment” sustav, nazvan Chevrolet MyLink je dostupan u višim razinama opreme čine ovaj model posebno atraktivnim i u potpunosti prilagođenim zahtjevima modernog čovjeka, korisnika naprednih tehnologija.

Evo i nekoliko fotografija Chevroleta Cruze SW koje smo snimili na festivalu, a dodali smo i jedan video na kojem ćete saznati više o ovom zanimljivom automobilu. Inače, cijena osnovnog modela je oko 102.000 kuna.