Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliChevrolet Corvette Stingray dobio novi ispušni sustav, zvuk je odličan!
Chevrolet Corvette Stingray

Chevrolet Corvette Stingray dobio novi ispušni sustav, zvuk je odličan!


Svidjet će vam se video Chevrolet Corvette Stingray superautomobila, pogotovo ako vam kažemo kako se američki “mišićavko” snimljen u Europi točnije u Njemačkoj 🙂

Možda ćete pomisliti kako novi ispušni sustav na Chevrolet Corvette Stingray jurilici i nije neka vijest. Hm, pa i nije, barem na prvi pogled. Ali zaintrigiralo nas je nekoliko stvari. Prvo, smješten je centralno i odlično izgleda, a još bolje zvuči. Rijetko imamo priliku ovako nešto vidjeti, tako da će niže priloženi video biti pravi praznik za oči.

Chevrolet Corvette Stingray

Da stvar bude bolja, video s novim Chevrolet Corvette Stingray super sportašem je snimljen u Njemačkoj, uz dodatak Harley Davidsona, što daje dodatnu draž. Itekako će vam se svidjeti zvuk koji proizvodi Corvettin LT1 V8 motor, o čemu će riječ dvije više reći Patrick Herrmann iz europskog ogranka Chevroleta.

Naime, sam stil vožnje, pa tako i zvuk, mijenjaju se elektronski odabirući Sport ili Track način vožnje u Driver Mode Selector izborniku. Ma, dosta priče, uživajte u videu 🙂