Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiChevrolet Captiva – ljetni dodaci za potpuni užitak u ljetnim godišnjim odmorima

Chevrolet Captiva – ljetni dodaci za potpuni užitak u ljetnim godišnjim odmorima


U Chevroletu su pripremili nekoliko zanimljivih dodataka koji će i samo putovanje prema vašem odabranom ljetnom odredištu za godišnji odmor učiniti pravim užitkom.

Ljeto je razdoblje kad nas većina odlazi na odmor. Upravo je zato Chevrolet Captiva, kao i drugi Chevrolet modeli, opremljena raznim dodacima koje čine putovanje ugodnim i sigurnim.

Uživate li u aktivnostima na otvorenom, uz Captivine krovne nosače možete biti sigurni da će vaša oprema stići sigurno na odredište. Lako ih je instalirati i ukloniti, a moguće ih je i zaključati radi zaštite od krađe. U ponudi su i razni korisni priključci kao što su nosači za bicikle, nosači za skije, krovne kutije, pa čak i nosač daske za surfanje!

Za sve ljubitelje kampiranja, prilikom polaska na put obavezna je kuka za vuču. Vlasnici kamp-prikolica mogu birati između fiksne i odvojive kuke – obje su dizajnirane baš za Captivu, s maksimalnim opterećenjem od 80 kg.

Premda svi na odmoru priželjkujemo puno sunca, vrijeme može biti varljivo. Otporne gumene podnice pomažu da automobil držite čistim pri mokrom i blatnom vremenu. One nude najbolju zaštitu vašeg vozila, a i lako se čiste tako da će netom po povratku sunca unutrašnjost vaše Captive izgledati kao nova.

Kadica za prtljažnik rađena je baš po mjeri da štiti prtljažnik Captive. Kadica je načinjena od neklizajuće površine i ima podignute rubove tako da je savršena za prijevoz mokrog ili prljavog tereta. Možete biti sigurni da se tijekom putovanja predmeti neće kotrljati po prtljažniku uz neizostavnu buku pa ćete moći doista uživati u putovanju.

Ukrasni pragovi dodat će vašoj Captivi dašak off-road stila.

S Captivom se nastavlja Chevroletovo nasljeđe inovativnih SUV-ova koji nude veliku vrijednost za novac. Captiva nudi snažne i učinkovite motore, mogućnost pogona na svim kotačima, svestranost smještaja do sedam putnika i kvalitetu interijera koja znatno nadilazi svoju cijenu.

Privlačnost vozila kao što je Captiva leži u tome što će jednog dana savršeno poslužiti za obavljanje svakodnevnih zadaća poput kupovine, idućeg dana će povesti pola nogometne momčadi na utakmicu, a nakon toga, za vikend, će bez problema odvesti obitelj na off-road izlet na plažu.

Upravo ta vrsta svestranosti i stava „sve se može“ najbolje opisuje duh automobila kakav je Captiva i objašnjava zašto se sviđa ne samo obiteljima, nego i svima ostalima u potrazi za vozilom koje će im pomoći izvući maksimum od aktivnog stila života.

Više informacija o dodacima i njihovoj cijeni zatražite od najbližeg ovlaštenog Chevroletovog partnera.

Izvor: Auto-info.hr