Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiCeracoat Nano – novi keramički aditivi i nova pakiranja

Ceracoat Nano – novi keramički aditivi i nova pakiranja


Od sada u ponudi TP auto-sporta možete naći nove nano keramičke aditive i nova pakiranja najpopularnijeg aditiva na tržištu, švicarske tvrtke Ceracoat Ceramic.  Ceracoat Ceramic aditivi za motor od sada se djelomično pune u Hrvatskoj te su s toga postali još pristupačniji, dok su kvaliteta i performanse ostali na istoj razini.

Pored nano aditiva za motor, koji je sada dostupan i u ekonomik pakiranju, najveća novost je RACING aditiv, namijenjen trkaćim automobilima i automobilima visokih performansi. Budući da je kod ovakvih vrsta motora kvalitetno podmazivanje iznimno važno, novorazvijeni aditiv načinjen je upravo kako bi štitio motore i pri najvećim opterećenjima i visokim okretajima. RACING aditiv povećati će kompresiju u motoru, blago podići snagu motora, a radna temperatura biti će smanjena uz novu pouzdanost. Trajnost aditiva iznosi 25 000 km i pri najvećim opterećenjima, bez obzira na promjenu ulja u motoru.

Pored aditiva za motor, odsad je u ponudi i aditiv za mjenjače, koji je namijenjen zaštiti pokretnih dijelova mjenjačkog sklopa. Aditiv smanjuje otpore između kontaktnih površina, štiteći sklopove od pretjeranog trošenja i smanjujući radnu temperaturu i buku.

Osim navedenih aditiva, novost su i aditivi za teretna vozila, radne strojeve, hidrauličke sklopove, kompresore i Marine aditiv za plovila. Više informacija dostupno je na www.nanotehnologija.info.