Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiCars 3 pojavili se traileri animiranog crtića o automobilima

Cars 3 pojavili se traileri animiranog crtića o automobilima


U nastavku donosimo nekoliko video priloga koji otkrivaju radnju igre, glavne junake, ali i glavne negativce. Prva dva su bila vrlo popularna, ne sumnjamo kako će biti i ovaj – Cars 3.

Automobili na drugačiji način? Zašto ne! Vjerojatno ste čuli ili gledali neki od “Cars” crtića u kojima je glavni lik trkaći automobil Lightning McQueen, NASCAR jurilica koji je glas posudio od popularnog glumca Owena Wilsona. U trećem nastavku filma Cars 3, u zajedničkoj produkciji Disneya i Pixara, naš će junak dobiti novog i vrlo opasnog protivnika.

Njegov novi protivnik je Jackson Storm, koji predstavlja novu generaciju trkača i koji je očito brži od McQueena, tako da će naš junak trebati biti vrlo pametan kako bi pobijedio bržeg od sebe. Znate kako se kaže – sve se može kad se hoće.

Glavni protivnik Jackson Storm je novi, moderni i ekstremno brzi C7 Chevrolet Corvette, a glas mu posuđuje glumac Armie Hammer. Još jedan važan lik se pojavljuje u filmu, a to je Cruz Ramirez (glas Cristela Alonzo). Priča se vrti oko generacijskih razlika. Novi automobili su brži, tako da je on praktički izguran iz Piston Cup prvenstva. No, naš se junak neće predati samo tako…

Cars 3 će se u kinima pojaviti 16. lipnja ove godine u 3D formatu. Do tada pogledajte ove video trailere.