Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliBugatti Veyron Super Sport Black Carbon i Grand Sport Matte White?

Bugatti Veyron Super Sport Black Carbon i Grand Sport Matte White?


Da, ova dva modela Bugattija svoju bi premijeru trebali doživjeti na 2011 Shanghai Auto Showu. Zašto baš tamo? Pa, radi se o modelima koji su namijenjeni upravo za tamošnje kinesko tržište. Čista ekskluziva, nemamo riječi.

Bugatti Veyron je vrlo skup luksuzni automobil i trenutno je najbrži serijski automobil na svijetu. Cijena ovog modela se kreće od milijun i pol dolara pa sve do nekoliko milijuna, i malo si ljudi na svijetu može priuštiti ovakav luksuzni super sportski automobil.

U kompaniji će na kineskom auto salonu predstaviti dva modela – Super Sport Black Carbon i Grand Sport Matte White. Prvi je, kao što to i njegov naziv kaže, potpuno crn, s dosta laganih aluminijskih elemenata i karbon fiberskih vlakana, te s istaknutim EB logom. Interijer je dvotonski – “Snow Beige” i “Beluga Black”, sa ekskluzivnom i vrlo skupom “Snow Beige” kožom.

Drugi, Veyron Grand Sport  Matte White Blue Carbon, temelji se na open-top modelu, a prepoznatljiv je po plavim karbon-fiberskim elementima, te plavim završecima na kotačima. Plava boja dominira i u interijeru.

I, što mislite jesu li ovi automobili prodani? Naravno da jesu, za ovakvu vrstu automobila, bez obzira na njihovu višemilijunsku cijenu, uvijek ima kupaca 🙂