Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliBugatti Veyron nasljednik Les Légendes de Bugatti će juriti preko 460 km/h?
Bugatti Veyron nasljednik Les Légendes de Bugatti će juriti preko 460 km/h

Bugatti Veyron nasljednik Les Légendes de Bugatti će juriti preko 460 km/h?


Najave su vrlo hrabre. Nakon što su predstavili neke nove podatke vezano uz “Les Légendes de Bugatti”, objavili su i kako će najnovija posebna edicija biti najbrža do sada!

U Bugattiju se kuju uvijek veliki planovi i ostvaruju veliki ciljevi. Nakon 10 godina i 450 Bugatti Veryon modela, čini se kako u kompaniji žele zaokružiti ovu lijepu priču. Namjeravaju napraviti još jednog nasljednika koji će imati hibridni pogon i više od 1500 konjskih snaga, a trebao bi biti i brži od trenutnog rekordera, super sportaša koji drži rekord od 431 km/h. Novih 30-ak kilometara više, bit će to zanimljivo vidjeti.

Prema pouzdanim izvorima bliskim kompaniji saznali smo kako će se novi Bugatti pojaviti tijekom 2016. godine , a najvjerojatnije će ga pogoniti 8,0 litarski W16 motor s 4 turbo punjača, a koji će imati ubrzanje od 0-100 km/h za 2,48 km/h, uz maksimalnu brzinu veću od 460 km/h!

Ova brutalna snaga nije jedino čime će se moći pohvaliti novi Bugatti. Inženjeri tvrde kako će napraviti automobil koji je lakši od 1820 kilograma, a i aerodinamika će biti posebna priča.

Ako u tome uspiju, to će biti novi najbrži serijski automobil na svijetu.

Bugatti Veyron nasljednik Les Légendes de Bugatti će juriti preko 460 km/h