Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiBugatti Veyron 16.4 Grand Sport još je ekskluzivniji (video)

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport još je ekskluzivniji (video)


Rijetki su automobili koji su ultra skupi i ultra popularni kao Bugatti Veyron, osobito u svojim raznim posebnim inačicama. Ali već smo i ranije govorili o tome kako u svijetu prebogatih krize nema, uprav suprotno…

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport još je ekskluzivniji

Bugatti će svojoj klijenteli uskoro ponuditi još ekskluzivniji ekskluzivni Veyron 16.4 Grand Sport, čija je proizvodnja upravo započela u njihovoj high-tech tvornici u francuskom Molsheimu. čim govorimo o ekskluzivnim modelima, tada je naravno riječ i o ograničenim serijama. Ovog ljepotana moći će kupiti samo 150 novih vlasnika, jer će ih se toliko i proizvesti.

Prvi iz serije će koštati 2,9 milijuna dolara, dok će ostalih 149 biti prodani za 2 milijuna dolaza (oko 1,4 milijuna €). Još jedan zanimljiv podatak govori kako je već rezervirano prvih 50 vozila.

Od tehničkih detalja spomenimo samo maksimalnu brzinu koja je nevjerojatnih 407km/h, dok je stariji model jurio 360km/h.

Podsjetimo se i naziva posebnih inačica Bugatti Veryon, kao što su Pur Sang, Sang Noir, Pegaso i Fbg par Hermès. A evo još nešto što vrijedi pogledati…

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport još je ekskluzivniji