Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiBrzi i žestoki u varaždinskom Lumini shopping centru, očekuje vas i Sexy Car Wash

Brzi i žestoki u varaždinskom Lumini shopping centru, očekuje vas i Sexy Car Wash


Na Brzi i žestoki Automotoshowu, jedinstvenom adrenalinskom susretu zaljubljenika u „tunirane“ jurilice, u subotu, 1. listopada, sudjelovat će više od 100 modificiranih automobila.

Zaljubljenike u oktanski svijet očekuje više od stotinu što starih, što novih modificiranih vozila. Uz vozila iz Hrvatske doći će i atraktivni primjerci iz okolnih zemalja.

„Tuning i styling scena u Hrvatskoj iz godine u godinu sve je jača. Oni koji se zaljube u dorađivanje vozila, u taj svoj hobi ulažu mnogo znanja, vremena i novca, a jesensko druženje u centru Lumini omogućuje nam da pokažemo uratke kojima se najviše ponosimo“, kazao je Miroslav Sever, predsjednik automotoudruge Tuning garage Prijatelj na² iz Jakovlja te najavio da će se izabrati najbolji izlagači u više od dvadeset kategorija. Među njima su „Best of Show”, „Old School” i „Najglasniji na ulici”.

Adrenalin će posjetitelji moći osjetiti na stazi za vožnju mini motociklom. Koliko zabavna može biti vožnja tim minijaturnim vozilom, moći će doživjeti svi stariji od 13 godina i lakši od 80 kilograma. Za punoljetne tu je Sexy Car Wash.

brzi-i-zestoki-u-varazdinskom-lumini-shopping-centru-ocekuje-vas-i-sexy-car-wash-02

Atmosferu će dodatno užariti slovenski kaskader Jure Križman koji će izvesti stunt show, tj. akrobacije na motociklu. Svoju će pak spretnost posjetitelji moći pokazati kroz raznovrsna nagradna natjecanja koja će voditi Marko Petar Orešković.

Saznajemo kako i slovenski kaskader Jure Križman za publiku priprema atraktivan performans na motociklu. Automotoshow Brzi i žestoki će se na parkiralištu  shopping centra Lumini kraj Varaždina održati u subotu, 1. listopada, s početkom u 11 sati u ovogodišnjem izdanju donosi nikad bogatiji program.

brzi-i-zestoki-u-varazdinskom-lumini-shopping-centru-ocekuje-vas-i-sexy-car-wash-03

Cijeli je program za posjetitelje besplatan, a budući da se najavljuje lijepo vrijeme, show bi moglo posjetiti više od deset tisuća ljudi.