Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiBrzi i žestoki u varaždinskom Lumini centru okupili velik broj posjetitelja

Brzi i žestoki u varaždinskom Lumini centru okupili velik broj posjetitelja


Na ovogodišnjem automotoshowu “Brzi i žestoki” više od 13.000 ljudi razgledalo je više od stotinu tuniranih automobila.

Ovogodišnji automotoshow Brzi i žestoki, koji se održao na parkiralištu shopping centra Lumini kraj Varaždina, posjetilo je preko trinaest tisuća ljudi.

Ocjenjivački sud imao je pune ruke posla jer je u showu sudjelovalo više od stotinu vozila čiji su vlasnici u njihove dorade uložili mnogo truda, vremena i novca. Najboljim izlagačem na kraju je proglašen Tomislav Bišćan, a najboljim klubom AMK Bilogora. Nagrade su podijeljene u tridesetak kategorija. Neke od njih su Pro style, Extreme style, Race look, Oldschool style, Najjači zvučnici i Najglasniji ispuh.

brzi-i-zestoki-u-varazdinskom-lumini-centru-okupili-velik-broj-posjetitelja-02

„Iznimno znanje i kreativnost zaljubljenici u tuning pokazali su i pri doradi vozila u skladu s japanskim, europskim i njemačkim stilom. Veseli nas i činjenica da se na showu pojavilo i mnogo mladih vozača koji na hrvatsku tuning scenu donose nove ideje i svježu energiju. Da je riječ o hobiju koji nije rezerviran samo za muškarce, pokazale su dame uređenjem svojih limenih ljubimaca“, kazao je Miroslav Sever, suorganizator događaja i predsjednik automotoudruge Tuning garage Prijatelj na² iz Jakovlja.

brzi-i-zestoki-u-varazdinskom-lumini-centru-okupili-velik-broj-posjetitelja-03

Natjecanje je pratio bogat zabavni program. U sklopu njega slovenski je kaskader Jure Križman izveo stunt show, tj. akrobacije na motociklu, a ljepotice su sudjelovale u Sexy Car Washu.

brzi-i-zestoki-u-varazdinskom-lumini-centru-okupili-velik-broj-posjetitelja-04