HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportBrzi i Žestoki epizoda 1 – konačno prava emisija o hrvatskom autosportu i tuning sceni

Brzi i Žestoki epizoda 1 – konačno prava emisija o hrvatskom autosportu i tuning sceni


Koliko puta vam se dogodilo da ste tu i tamo, vidjeli pokoji prilog ili emisiju o hrvatskom autosportu? Čini se da smo u Hrvatskoj konačno dobili nešto što vrijedi, a to su – “Brzi i žestoki”.

Pretpostavljamo kako je naziv preuzet iz popularne filmske serije “Fast&Furious”, koju ste vjerojatno gledali u kinima (do sada je napravljeno pet filmova). Možda i nije, nije bitno. Svakodnevno surfajući Internetom pronašli smo i ovu emisiju koja nam je do tada bila čista nepoznanica. No nakon prve odgledane “epizode” (video niže), vratio nam se osmjeh na lica.

Kako smo mogli zaključiti emisija je uglavnom posvećena prvenstveno hrvatskom auto-moto sportu (ili kako ga mi zovemo HRautosport) i tuning sceni, a emitira se svakog drugog četvrtka na Sportskoj televiziji. U njoj vas očekuje puno brze jurnjave i vozačkog nadmetanja ali na hrvatski način. Vidjet ćete kako to naši dečki (i cure!) rade jako dobro, možda to niste niti znali!

Dakle očekuje vas pregršt autosportskih evenata poput uličnih utrka, drifta, rallya, autoslaloma i ostalih oktanskih sportova. Nije to sve, u emisiji se objavljuju i vrlo zanimljivi prilozi o raznim automobilima, vozačima, timovima, ligama, o običnim cestovnim prerađenim automobilima koji u utrkama pobjeđuju i po nekoliko desetaka skuplje automobile. Ima tu svega.

U prvoj epizodi (video niže) vidjet ćete utrku ubrzanja Brzi i Žestoki, autoslalom u Novom Marofu, Croatian Drift Challenge (CDC) i Martinski rally. U prvoj emisiji gostuju street race legenda Dario Ljubičić, pobjednik CDC-a Josip Žagar – Zax, prvak Hrvatske u rallyu Juraj Šebalj, rally legenda Nenad Lončarić i mnogi drugi!

Trenutno je “sezonsko mrtvilo”, tako da vam ova prva emisija može odlično poslužiti i kao zagrijavanje za sezonu 2013! Podsjećamo vas kako se emisija emitira svaki drugi četvrtak u 16:20, na Sportskoj televiziji! Ekipi emisije “Brzi i Žestoki” sve pohvale od cijele redakcije Automanija.com portala!