Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportBosch i DTM produžili partnerstvo do 2017. godine

Bosch i DTM produžili partnerstvo do 2017. godine


Još tri godine Bosch će na svoj način sudjelovati u DTM-u, koji će nastaviti koristiti Boschevo upravljanje motorom, zaslone i druge dijelove.

Boschevo ime usko je povezano s novim serijom DTM prvenstava u utrkama touring automobila još od njegovog početka 2000. godine, a veza će se sada nastaviti još 3 godine. Bosch i DTM produljit će svoje uspješno partnerstvo do 2017. godine. Bosch je nedavno potpisao ugovor s organizacijom ITR e.V., organizatorom serije utrka. No Bosch je više od imena na vjetrobranskom staklu trkaćih automobila. Vozila DTM-a rade s ugrađenom jako složenom Boschevom tehnologijom za utrke, uključujući elektroničke upravljačke uređaje i zaslone od dobavljača tehnologije.

Boscheva suradnja s DTM-om oduvijek je bila usmjerena prema inovativnoj tehnologiji, učinkovitosti i pouzdanosti trkaćih automobila, pružajući time gledateljima uzbudljive utrke motornih vozila u najboljem izdanju. Bosch je dobavljač elektroničkih upravljačkih uređaja, zaslona, elektropokretača, generatora, spojeva kabela i još mnogo dijelova, a iza svakog od njih stoje desetljeća iskustva u utrkama motornih vozila.

Bosch i DTM produžili partnerstvo do 2017. godine 02