Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliBMW M6 je pravi užitak za osjetila, kako izgledom tako i u vožnji

BMW M6 je pravi užitak za osjetila, kako izgledom tako i u vožnji


Neki kažu kako je BMW možda malo izgubio “žicu” u razvoju novih sportskih automobila, misleći na M seriju. Ako nas pitate, pogledajte video u nastavku koji prikazuje novi BMW M6. Čini nam se kako znaju što rade.

Novi model bi se trebao pojaviti tijekom ove godine, a temelji se na standardnoj Seriji 6. Svi malo bolji poznavatelji BMW-a znaju kako je M serija poznata kao pojačana odnosno tunirana inačica standardnih modela. Novi BMW M6 nam djeluje prilično moćno i lijep je u pokretu.

Što se pogonskog agregata tiče, neke će možda razočarati što kompanija nije odlučila ugraditi jači motor, engo poznati serijski turbo punjeni 4,4 litarski V8 koji razvija 560 konja. Nešto je jači u paketu pod nazivom Competition Package, tada razvija 575 konja.

BMW M6 je pravi užitak za osjetila 02

U nastavku ćete vidjeti dva videa – prvi prikazuje novi BMW M6, a drugi inačicu BMW M4 koja ima većinu opreme koja se može naći u M seriji. Kako god bilo, ako ste “BMW M” fan, uživat ćete u oba video priloga. Ne smijemo zaboraviti kako je i novi BMW M2 iza ugla, uskoro će ugledati svjetlo dana…