Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliBMW M6 Gran Coupe – nove službene fotografije s proslave 40. rođendana Nürburgringa

BMW M6 Gran Coupe – nove službene fotografije s proslave 40. rođendana Nürburgringa


Proslava 40. rođendana vjerojatno najpoznatije testne trkaće staze na svijetu, Nürburgringa, održana je ovog tjedna. Upriličeno je i predstavljanje novog BMW M6 Gran Coupe.

Iako su i ove fotografije koje donosimo prilično “škrte” ipak ćete na njima vidjeti kako će izgledati novi M6 Gran Coupe, a koji se ne bi trebao previše razlikovati od standardnog Gran Coupe modela. Ipak, najveća razlika bit će naravno pod haubom.

Tu ćete pronaći 4,4 litarski twin-turbo V8 motor koji razvija 560 konja, spojen na 7-brzinski M-DCT mjenjač sa dvostrukom spojkom. Tu su i dinamički branici, kao i pregršt elektronike koju potpisuje kompanijina “M divizija” a koju možete pronaći i u trenutno aktualnim M5 ili M6 modelima.

Nove podatke o ovom modelu kompanija će objaviti u prosincu, riječi su Davea Buchka, glasnogovornika BMW-a. Svou premijeru trebao bi doživjeti na američkom Detroit Auto Showu početkom 2013. godine.