Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliBMW i8 – objavljene cijene, već od 135.700$
BMW i8 - objavljene cijene, već od 135.700$

BMW i8 – objavljene cijene, već od 135.700$


Ako ste namjeravali kupiti BMW i8 plug-in hybrid sportski automobil, došlo je i to vrijeme kada ćete i moći. Objavljene su cijene, pa ako imate 135.700$, može biti vaš.

Za razliku od čistog električnog pogona koji ima BMW i3, puno veći BMW i8 ima dva elektromotora i benzinski motor (a priča se kako će biti i dizelski u kombinaciji). Uglavnom, ovih se dana pojavio u prodaji po osnovnoj cijeni od 135.700$. Novi će model imati “Pure Impulse World” presvlake, plava sjedala, kožom porubljeni pod i prtljažni prostor.

Uglavnom, o novom BMW i8 smo pisali nadugačko i naširoko, o njegovim 20 inčnim kotačima, LED prednjim svjetlima, dodacima kao što su Dynamic Damper Control, Park Distance Control, Harman/Kardon Premium Sound audio sustavu i još puno toga. Ono što trebate znati je da dolazi u raznim kombinacijama koje možete prilagoditi svojim željama, a što ćete sve naravno platiti.

Samo ćemo vas podsjetiti kako za pogon BMW i8 koristi 1,5 litarski turbo-punjeni motor, te elektromotor. Benzinac razvija čak 231 KS, dok elektromotor dodaje 131 KS, što je ukupno… puno, čak 363 konja. S električnim pogonom ima autonomiju od nevelikih 37 kilometara.

Prodaja u Europi kreće ovih dana, u Americi u drugoj polovici kolovoza. I tko ga ne bi htio imati…

BMW i8 - objavljene cijene, već od 135.700$