Tehnologija


Nalazite se ovdje: Početna stranicaTehnologijaBMW i3 će biti baza Appleu za njihov vlastiti električni auto?

BMW i3 će biti baza Appleu za njihov vlastiti električni auto?


Izvještaji  jedne njemačke publikacije (Manager Magazin) govore kako su Apple i BMW u pregovorima oko dozvole korištenja BMW i3 tijela od karbonskih vlakana kao baze za novo vozilo kompanije Apple.

Iako Apple još nije službeno potvrdio da radi na električnom vozilu, ova kompanija je napravila neke poslovne poteze koji mnogima sugeriraju kako ovdje nije riječ o dezinformaciji. Iz navedenoga možemo pretpostaviti da bi ako se ostvare ove priče novo Apple-ovo vozilo moglo izgledom podsjećati na BMW-ov i3 model.

Izvještaji koji su se pojavili ranije ove godine također upućuju na to da Apple ima namjeru surađivati sa BMW-om u svrhu razvoja svog električnog vozila.

Pregovori između ovih kompanija su navodno neko vrijeme bili u zastoju, ali sada su kako se čini prema izvještajima na internetu opet u tijeku. Iako svi neslužbeni izvori govore kako Apple definitivno radi na električnom vozilu to još uvijek nije službeno potvrđeno, a ako su informacije točne tada sve upućuje na to da ovo električno vozilo neće ugledati svijetlo dana minimalno idućih nekoliko godina.

BMW i3 će biti baza Appleu za njihov vlastiti električni auto 02

Izvor: Racunalo.com