Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiBentley Mulsanne – jeste li spremni za ultimativni luksuz?

Bentley Mulsanne – jeste li spremni za ultimativni luksuz?


Bentley Mulsanne – jeste li spremni za ultimativni luksuz?Ovih dana mogli smo samo nagađati, a od jučer možemo uživati i u službenim fotografijama i tehnikalijama koje krase najnoviji Bentleyev uradak na četiri kotača. Luksuz, snaga i kvaliteta pršte iz svakog kuta. Naravno, sve ovo što ćete upravo vidjeti, ako želite imati u svojoj garaži, morat ćete masno platiti.

Bentley Mulsanne novi je luksuzni sedan koji će vam ponuditi praktički sve poželite. Za početak spomenimo kako ćete pod haubom pronaći moćni 6,75 litarski V8 motor od 505 konja, pogon je na stražnjim kotačimaa mjenjač je čak 8-brzinski automatski. Automobil je razvijen na potpuno novoj šasiji, odnosno možemo reći kako se radi o potpuno novom automobilu kojeg ćete teško usporediti s nekim drugim. Radi se o velikom automobilu, koji je dug 556 cm, širok je 192 cm i visok 152 cm. Snaga itekako treba ovom automobilu, jer je težak čak 2.590 kilograma.

Osim ovih karakteristika, u modelu Mulsanne pronaći ćete i zadnju riječ tehnike, od zabavnih sustava, audio sustava s 14 zvučnika (koji se može nadograditi na 20 zvučnika ukupne snage od čak 2.200 Wata), USB, Bluetooth, MP3 player, video i druge mobilne veze ovdje su standard, a svim funkcijama možete pristupiti preko 8 inčnog ekrana osjetljivim na dodir.

Luksuzu doprinose i telefonski imenik, namještanje sjedala, grijanje i hlađenje sjedala, stop-start tipka i još puno toga. Naravno, luksuz unutrašnjosti doprinosi drvo koje je rašireno po cijeloj kabini. Ako pogledamo vanjski dizajn, odmah ćete shvatiti kako su se u Bentleyu odlučili za klasičan, pomalo konzervativan izgled koji odiše luksuzom.

Saznajemo kako će biti dostupan u 24 boje po za sada nepoznatoj cijeni. No, vjerujte nam na riječ, bit će paprena.

Bentley Mulsanne – jeste li spremni za ultimativni luksuz?