Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliBatman v Superman: Dawn of Justice Batmobile – prvi pravi video!

Batman v Superman: Dawn of Justice Batmobile – prvi pravi video!


Ono što ćete vidjeti u nastavku je prvi službeni video novog Batmobile vozila koje će se pojaviti u novom filmu Batman v Superman: Dawn of Justice Batmobile.

Nešto niže moći ćete vidjeti njegove prethodnike , Batmobile vozila koja su se pojavljivala u prijašnjim filmovima. Ovaj najnoviji izgleda impresivno, koliko smo mogli vidjeti. Donekle nalikuje na prethodni model koji je izgleao prilično futuristički, nekako je najviše nalikovao na Lamborghinija, dok ovaj novi izgleda još moćnije, žešće, čvršće. I trebat će takav biti jer Superman nema milosti… 🙂

Video koji ćete vidjeti nema zvuka, dakle nije greška, no ono što ćete moći vidjeti su neki dijelovi vozila koji su impresivni. Naravno, nema ovdje riječi o nekim tehničkim ili voznim karakteristikama, no uvjereni smo kako je vrlo brz, opasa, i tehnički vrlo napredan.

Naravno, ovo je samo prvi pogled, vjerujemo kako će se u narednim mjesecima pojaviti brojni novi podaci o ovom superautomobilu koji će se pojaviti samo na filmu. Ipak, jedan se prošle godine pojavio na cesti, a imao je humanitarnu misiju – vozio je bolesnu djecu.

Batman v Superman Dawn of Justice Batmobile - prvi pravi video 02

Svakako pogledajte video niže koji ne traje nešto više od pola minute, a spomenimo samo kako će se film Batman v Superman: Dawn of Justice u kinima pojaviti 25. ožujka 2016. godine.