Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiAutosol – više od 80 godina iskustva u zaštiti površina u auto, moto i nautici

Autosol – više od 80 godina iskustva u zaštiti površina u auto, moto i nautici


Njemačka firma iz Solingena počela je s prodajom prvih sredstava za poliranje metala još davne 1929. godine, nakon mnogih ispitivanja koje je proveo izumitelj Otto Durst, razočaran brzom degradacijom metala na tada suvremenim automobilima koji su bili prekriveni kromiranim i mjedenim dijelovima.

Autosol - više od 80 godina iskustva u zaštiti površina u auto, moto i nautici

Oksidacija i nečistoće vremenom oštećuju izgled kromiranih površina i površina lakih metala. Autosol sredstvima za zaštitu metala skidamo te površinske slojeve te redovitom primjenom sprečavamo nastajanje novih. Tokom godina, Autosol je postao omiljeno sredstvo za zaštitu kroma kod svih „bajkera“, ali i ljubitelja oldtimera te svih onih koji imaju potrebu za kvalitetnom zaštitom jedne od spomenutih metalnih površina, a razvojem nautičkog sektora, održavanje broda ili jahte postalo je nezamislivo bez bar jednog sredstva iz Autosol linije proizvoda.

Pored paste za poliranje metala, koja je najpoznatiji Autosol proizvod, tokom godina razvijani su i proizvodi namijenjeni zaštiti ostalih tipova površina, kao što su umjetna i prirodna koža te plastika, kod kojih je princip djelovanja samih sredstava gotovo jednak kao i kod sredstva za metal.

Na temelju izvorne paste za poliranje, danas su dostupni deseci proizvoda namijenjeni svakom pojedinom segmentu auto moto nautike, kućanstva i industrije. Dokaz kvalitete ovih proizvoda, pored tradicije duže od osamdeset godina, je i suradnja s nekima od najpoznatijih svjetskih firmi, poput BMW-a, Mercedesa, Audija, VW-a, Forda, Toyote, Texaca i Shella, a njihovim se proizvodima koristi i NASA.

Više o Autosol proizvodima možete pronaći na web stranici www.autosol.com.hr.

Autosol - više od 80 godina iskustva u zaštiti površina u auto, moto i nautici

Autosol - više od 80 godina iskustva u zaštiti površina u auto, moto i nautici