Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiAUTOMOTODROM – startala nova emisija o automobilima na RiTV-u

AUTOMOTODROM – startala nova emisija o automobilima na RiTV-u


Još jedna visoko-oktanska emisija krenula je s emitiranjem prekjučer, 27. travnja, u televizijskom eteru riječke RiTV. Emisija se zove AUTOMOTODROM i pratit će sve vezano uz auto-moto industriju i sport.

U produkciji riječke medijske kuće Adriapublic na RiTV-u je počelo emitiranje nove TV emisije AUTOMOTODROM u trajanju od 60 minuta. Emitirati će se jednom mjesečno ponedjeljkom i reprizirati četvrtkom i subotom. Osim na RiTV-u,  moći će je vidjeti u svojim programima gledatelji još sedam lokalnih televizija u Hrvatskoj.

U emisiji će biti riječi o novostima na auto moto tržištu, testiranju kamiona, automobila i motocikala, najznačajnijim domaćim i međunarodnim događanjima, sigurnosti u prometu, zanimljivostima iz povijesti i legendama hrvatskog auto moto sporta.

U prvoj emisiji pripremljen je osvrt na projekt novog Automotodroma Grobnik, Sajam automobila i motocikala u Tower centru, najave i osvrte na događanja u auto moto sportu Hrvatske i svijeta, testiranje novog Toyotinog automobila na električni pogon, zanimljivosti iz povijesti automobilizma i motociklizma i prisjeća se legendarnog motociklističkog asa Mike Šnjarića. Naravno, bit će još puno drugih zanimljivosti.

Priloge su pripremili stručni suradnici dr.Ivan Vanja Frančišković, Darko Rafaj, Igor Eškinja, Krešimir Erdec, Edi Prodan, Goran Slavić, Miroslav Krpan i Damir Konestra. Autor, urednik i voditelj emisije je Vladimir Vujnović. Očekuje se kako će se ove godine napraviti 10 emisija.

I naravno, na kraju imamo i mi nešto pametno za reći. Žalosno je samo što se još jedna emisija ovakvog formata ne vrti na nekoj od nacionalnih televizija koje u njima naravno ne vide svoj interes (čitaj: zaradu), nego će se emitirati na RiTV-u te reemitirati na drugim lokalnim televizijama. I sami svi dobro znamo koliko je hrvatska trkaća scena u krizi, pa bi to bila lijepa gesta “velikih” televizija koje ponovo dokazuju kako ih zanima samo profit. Ovako skidamo kapu RiTV-u uz poruku – samo naprijed!

AUTOMOTODROM - startala nova emisija o automobilima na RiTV-u 02

Foto: haks.hr