Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiAutomanija.com se udružila s portalom HRautosport.com

Automanija.com se udružila s portalom HRautosport.com


Nakon višemjesečnih pregovora i dogovora između naša dva portala, postignut je cilj na obostrano zadovoljstvo. Početkom 2010. godine oba će portala zajednički nastupati kao jedan – Automanija.com.

Automanija.com se udružila s portalom HRautosport.com

Razlog je jednostavan – ponuditi posjetiteljima više kvalitetnih i korisnih informacija na jednom mjestu. Tako ćete na Automaniji i dalje moći pratiti sve one automobilske i auto-sportske sadržaje koje ste i do sada imali prilike čitati, a od veljače 2010. godine sadržaj ćemo pojačati s dodatnim zanimljivim i korisnim materijalima koje će prikupljati ekipa s HRautosporta. Njihovo iskustvo svakako ćemo znati iskoristiti na Automaniji, što ćemo pretočiti u korisne i zanimljive online sadržaje u što ćete se i sami uvjeriti u mjesecima koji dolaze.

Prvi od značajnijih koraka koji nas očekuje je "facelifting" portala, koji sada planiramo ranije, već u veljači ili ožujku, u svakom slučaju prije Zagreb Auto Showa, za što će vjerujemo obradovati mnoge posjetitelje. Isto tako, dio ekipe s Automanije će se više prebaciti na tehničke dijelove portala, dok će se dio ekipe s HRautosporta više brinuti o sadržaju.

Zahvaljujemo ekipi HRautosporta koja je u našem portalu prepoznali kvalitetnog partnera s kojim će dalje nastaviti razvijati hrvatski automobilski internetski prostor.

Automanija.com se udružila s portalom HRautosport.com

O Automaniji
Automanija.com portal je službeno pokrenut u listopadu 2003. godine. Željeli smo privući sve zaljubljenike u automobile u tada skromnom hrvatskom internetskom prostoru. Potaknuti odličnom posjetom i pohvalama kritike, nekoliko mjeseci kasnije pokrenuli smo i istoimenu radijsku emisiju na varaždinskom Radiju Sjeverozapad, koja se krajem 2005. godine preselila na varaždinski Radio Aktiv, gdje se emitira i danas.
Portal Automanija je u privatnom vlasništvu a njegov rad i razvoj, sadržajno i tehnički, podupire više privatnih tvrtki čiji su zaposlenici također veliki ljubitelji automobila. Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji se trude da i u ovako teškim kriznim vremenima funkcioniramo – savršeno!

(Ponovo) dobro došli na Automaniju!