Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiAuto Gložinić – nagradna igra je završena, evo i dobitnika

Auto Gložinić – nagradna igra je završena, evo i dobitnika


Ako ste pratili naš portal, tada znate da smo pomogli varaždinskoj Auto Gložinić u realizaciji zanimljivog nagradnog natječaja. Morali ste napisati koji automobil vozite i zašto ga volite. oni "najrječitiji" s osvojili vrijedne nagrade!

Nakon dugo, dugo vijećanja, čitanja i odlučivanja oko vaših zaista zanimljivih odgovora koji su pristigli na Auto Gložinić Facebook stranice, a s obzirom na velik broj prijava to je potrajalo duže nego što smo mislili, stručna komisija Auto Gložinić odlučila je tri nagrade podijeliti slijedećim dobitnicima.

NAGRADE:
1. VICTOR daljinsko centralno zaključavanje
Andreja Blazinarić (Varaždin)
"Vozim Golf 4…iako mi se čini kao kutija šibica prema Seat Toledu u kojem sam imala više mjesta:) …ali ga volim najviše na svijetu jer MENE  nikada nije iznevjerio. Naime, svaki puta kad je muž sjeo za njegov volan živi urnebes…Na primjer, ja sam 2 mjeseca  putovala sa njim u Zagreb bez problema , a muž ga uzeo jednom i nasred maksimirskog raskrižja stane , ni da mrdne , pa onda lijepo kući labudicom.

Slijedeći put kad me muž vozio na posao sve super i onda  odjednom začuje se alarm ulja i opet on njemu stane …niti makac, pa opet golf na labudicu… Očito da sa autima pali muško – ženska veza u smislu ovaj auto i ova žena , hahaha….

Mislim da postoji neka tajna veza između mog  golfa i mene…otključava se čim mu namignem, stane čim mu zazviždim baš kao pravi ljubimac… Ja volim njega , a on mene !!!"

2. ENEOS Premium 10W40 sintetičko ulje (No.1 u Japanu)
Mirela Petrović (Slavonski Brod)
"Vozim Opel Corsu. Volim je jer je mala,kao bubica neka,i ako zašteka i stane negdje u prometu,čak je i ja ovakva mala mogu pogurati. Iako je stariji auto,jako dobro je očuvan,nema klime,ali dobro mi u velikim vrućinama posluži i obično hlađenje koje na početku počne izbacivati prašinu. Ništa nije automatsko. Prozori su na pogon ‘vrti dok ne padneš u nesvijest’, zaključavanje je guranje ključa po mraku u sitnu bravicu,ali ja ga svejedno volim. Boja je tamno plava,pa izgleda kao da "pičim" u patlidžanu. Ali sve to nema veze,ja njega volim jer mi je prvi auto koji sam vozila od kada sam položila vozački. Nadam se da ce moj patlidžan još dugo biti u pogonu. :)"

3. Filter za ulje za vaš automobil
Tomislav Sulejmanović (Zagreb)
"Vozim Škodu Fabiju,skoro deset godina,
volio bih je zamijeniti novijim vozilom,
no onda žena neće moći kupiti peti trosjed,
novu kuhinju,sto kućanskih aparata koji se gotovo nikada ne koriste…
a ja ću po svemu sudeći dočekat penziju u Škodi Fabiji… ili da jednostavno ,,promijenim ženu, a time i auto?!"

Čestitamo dobitnicima, a ostalima više sreće u narednim nagradnim igrama.