Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiAudi web stranice za vlasnike vozila starijih od 4 godine?

Audi web stranice za vlasnike vozila starijih od 4 godine?


Audi je napravio službenu internetsku stranicu za sve vlasnike vozila starijih od 4 godine. Upitali smo se zašto, ali na njima ćete u svakom trenutku bit će dostupne informacije o posebnim akcijskim cijenama na originalne dijelove s ugradnjom.

Službene Audi stranice za vlasnike vozila starijih od 4 godine počele su s radom početkom veljače. Svaki korisnik usluge moći će, odabirom modela, vrste goriva, snage motora i godine proizvodnje automobila, saznati cijene odnosno ponudu Audi originalnih dijelova sa ugradnjom.

Ova mogućnost se, za sada, odnosi na kočioni sustav (originalne kočione obloge – prednji i stažnji komplet), amortizere (prednje i stražnje), stražnji ispušni lonac, te zupčasti remen i pumpu za vodu. Naravno, uz sve originalne dijelove uračunata je i ugradnja u vozilo.

Osim navedenog, dodatna usluga je i kalkulator cijene servisa zamjene ulja, u koju su uključeni rad, Audi originalni filter ulja i motorno ulje.

Također je vlasnicima Audijevih vozila omogućeno da na Internet stranici rezerviraju termin za besplatnu provjeru vozila i besplatnu provjeru stanja akumulatora.

Zanimjiv je i koristan kalkulator za izračun cijene servisa zamjene ulja. Potražite informaciju više na www.audi4plus.com.hr.

Izvor: Automoto-portal.hr