Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiAudi Prologue Allroad- studija koja će ubrzo postati stvarnost

Audi Prologue Allroad- studija koja će ubrzo postati stvarnost


Audi je studijom Prologue Allroad pokazao što sve umije, ali i što znači puna šaka brade…

Audi nas svojim Prolouge konceptnim automobilima polako navikava na ono što će ubrzo izlaziti s njihovih proizvodnih linija, iako slični automobili već i izlaze. Audi Prologue Allroad je treći konceptni automobil u Prologue tercetu. Pošto je zadnji, bogme je i najjači. Snaga je 725Ks, a razvija se uz pomoć 4-litrenog V8 benzinskog bi-turba i elektromotora. Ista se prenosi pomoću 8-stupanjskog tiptronica i pogona na sve kotače.

O performansama ne treba trošiti riječi jer će teško koji smrtnik istu i uspjeti  iskoristiti. Ono sto impresionira su podaci o potrošnji. Naime, ovaj se Audi može voziti 50km samo na struju. Poštujući ovu činjenicu potrošnja bi se stvarno mogla kretati oko mizernih vrijednosti za ovu klasu automobila. Uređenje unutrašnjosti i kvaliteta izrade je na Audijevom nivou, što znači da teško može bolje. Vjerujemo da će i cijena biti takva, ali to je auto koji dere Lamborghinija i Porschea dok prevozi vešmasinu.

Ne želim biti zlouki prorok, ali kako su u Audiju krenuli, možemo očekivati i karavana s 1000Ks, ali to je previše, nepotrebno…i ovih 725Ks ne mogu shvatiti….