Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiAston Martin Cygnet u prodaji već ove godine?

Aston Martin Cygnet u prodaji već ove godine?


Krajem prošle godine dosta se prašine diglo oko novog Aston Martinovog mališana, koji je nešto sasvim drugačije nego ono što smo navikli kod ovog britanskog proizvođača super sportskih automobila. Evo i nove priče…

Aston Martin Cygnet u prodaji već ove godine?

Šest mjeseci nakon što su objavili suradnju s vodećim svjetskim proizvođačem automobila – japanskom Toyotom, Aston Martin će konačno predstaviti i prvi plod te suradnje, a to je luksuzni mini automobil Cygnet. Istrenirano oko boljih poznavatelja obje kompanije brzo može zaključiti kako Cygnet neodoljivo liči na Toyotu IQ, iako će biti znatno bogatiji, luksuzniji, pa tako i skuplji. Iako se još uvijek radi o konceptu, iz kompanije javljaju kako bi se u prodaji mogao pojaviti možda ove, ali vjerojatnije iduće 2011. godine, prvo u Velikoj Britaniji, a zatim i u ostatku Europe. Isto tako, s obzirom na tehnologiju koja je ugrađena u Cygnet, ekonomija potrošnje goriva i emisija štetnih plinova bit će u skladu sa zakonskim propisima koji na snagu stupaju 2012. godine.

Ono što je novo kod Aston Martin Cygneta je novi trailer koji smo pronašli i u kojem ćete vidjeti još neke novosti vezane uz ovog simpatičnog mališana.

Aston Martin Cygnet u prodaji već ove godine?

Aston Martin Cygnet u prodaji već ove godine?