Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliAlfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2015 – nova Džulija primijećena i na cesti

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2015 – nova Džulija primijećena i na cesti


Iako se službena premijera očekuje tek idući mjesec na Frankfurt Auto Showu, nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je ovih dana viđena na cesti, u pokretu. I uhvaćena je na smartfonu i objavljeno je na Youtubeu 🙂

Ono što se može primijetiti već na prvu loptu, nogometaškim rječnikom rečeno, je izuzetna ljepota nove Giulije. Istina, i ona stara je bila vrlo lijepa, no nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je s jedne strane vrlo elegantna, a s druge strane izgleda vrlo moćno, čak bismo rekli sportski.

Ako vam se sviđa BMW M3, Cadillac ATS-V ili Mercedes-AMG C63, svidjet će vam se i ovaj automobil. U prodaji će se pojaviti do kraja godine, tako smo saznalli.

A što je pod haubom? Nećete vjerovati, ali ugrađen je V6 motor koji potpisuje Ferrari i koji razvija 510 konja, a spojen je na mjenjač s dvostrukom spojkom. Zahvaljujući odličnoj aerodinamici i laganim materijalima od karbon-fiberskih vlakana, ovaj ljepotan će od 0-100 km/h ubrzati za samo 3,9 sekundi.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2015 02

Toliko za sada… pogledajte video niže, a podsjećamo kako je premijera u rujnu u Frankfurtu…