Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovosti9. Zagreb Auto Week u Arena Centru od 18-20. studenog

9. Zagreb Auto Week u Arena Centru od 18-20. studenog


9. izdanje popularne auto moto priredbe Zagreb Auto Week je pred vratima. Jesensko u zagrebačkom Arena Centru od 18. do 20. studenog donosi najnovije modele poznatih auto moto brandova.

Osim premijernih iznenađenja posjetitelji će moći uživati u mnoštvu dodatnih i popratnih sadržaja vezanih uz auto moto industriju. Samo za ovu prigodu auto kuće će predstaviti najnovije i najbolje modele dostupne na našem tržištu, a što će svakako mnogima olakšati donošenje odluke oko kupovine novog automobila.

Publika će tako na jednom mjestu, iz prve ruke moći doznati sve informacije oko odabira novog limenog ljubimca, ali i imati priliku kupiti ili rezervirati automobil uz posebnu sajamsku cijenu.

9-zagreb-auto-week-u-arena-centru-od-18-20-studenog-02

U skladu sa svjetskim trendovima dio prostora sajma predviđen je za neizostavnu E-mobility zonu, gdje će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca. Naravno, nezaobilazan dio jedne ovakve auto moto priredbe svakako su i prekrasne hostese koje su već postale zaštitni znak Auto Weeka.
Dođite i budite dio ove spektakularne automobilske izložbe, uživajte u blještavilu automobila, ekskluzivnim premijerama, doznajte sve što vas zanima o kupovini novog automobila i uživajte u ponudi najnovijih modela iz svijeta oktana.

9-zagreb-auto-week-u-arena-centru-od-18-20-studenog-03