Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovosti8. Zagreb Auto Week – uspješno održan još jedan sajam automobila u Areni Zagreb

8. Zagreb Auto Week – uspješno održan još jedan sajam automobila u Areni Zagreb


Trodnevna izložba Zagreb Auto Weeka održana je u Arena Centru posjetilo je više od 110.000 posjetitelja koji su uživali u mnogobrojnim poslasticama iz svijeta oktana, kao i atraktivnim hostesama.

Jesensko izdanje je i ovog puta pratilo  trendove u automobilskoj industriji. Samo za ovu prigodu, Mercedes-Benz premijerno je predstavio novi GLC, iznimno atraktivan i luksuzan SUV, nasljednik modela GLK, a nisu izostali niti ostali predstavnici ove premium obitelji poput nove A i C klase.

Kao i uvijek, Opel je oduševio sa svojim novitetima – premijerno je na Auto Week-u predstavljena nova Opel Astra, koja ne samo da odiše inovativnošću, dinamičnim performansama te učinkovitošću već ju krasi kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost te elegantan i sportski dizajn. Predstavljen je i novi Opel Karl, maleni šarmer, kojeg ćemo zasigurno često viđati na gradskim prometnicama.

8. Zagreb Auto Week - uspješno održan još jedan sajam automobila u Areni Zagreb 03

Posebnu pozornost privukao je Fiat 500 Abarth koji je hrvatskoj publici predstavljen na inovativan i kreativan način u sklopu europske turneje #500day.

Posjetitelji Arena Centra imali su priliku upoznati i novi Volvo V60 Cross Country, avanturistički automobil markantnog izgleda koji je oduševio sve one željne sportske, ali i udobne vožnje. Hyundai je pak prezentirao novog Tucsona, koji oduševljava svojim dizajnom i prostranošću, dok je Mitsubishi mamio poglede redizajniranim i ušminkanim Outlanderom, a na ZAW-u je ekskluzivno predstavljen i novi Pick-up L-200.

8. Zagreb Auto Week - uspješno održan još jedan sajam automobila u Areni Zagreb 02

Posebno su uživali ljubitelji sve popularnijih buggya i quadova! Predstavljeno je mnoštvo  “automobila za zabavu” poput modela HISUN 800 EFI V2 i Terra Sport 850 EFI.  Kao i svake godine pozornost su plijenile atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

Zagreb Auto Week je ponovno dokazao da je jedna od najvećih auto moto manifestacija u regiji i jedini auto sajam koji već punih šest godina pruža alternativu za neprežaljeni Zagreb Auto Show.

8. Zagreb Auto Week - uspješno održan još jedan sajam automobila u Areni Zagreb 04

Arena Centar, kao domaćin ove priredbe, definitivno je ponovno potvrdio svoj zlatni status među trgovačkim centrima, a mi jedva čekamo novo izdanje ove prave auto moto poslastice.