HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport7. Rally Show Santa Domenica u Svetoj Nedelji za mjesec dana (od 26. i 27. studenog)

7. Rally Show Santa Domenica u Svetoj Nedelji za mjesec dana (od 26. i 27. studenog)


Mjesec dana dijeli nas od spektakla na Savrščaku. Na redu je sedmi po redu Rally Show Santa Domenica.

AKK Sveta Nedelja za ovu godinu s pripremama je počeo, onog trenutka kad je posljednji automobil, prošle godine prošao kroz cilj. Broje promocije, odlasci na domaće, ali i strane priredbe ovakvog tipa, samo su dio onoga što u konačnici dovodi natjecatelje, ali i publiku na Rally Show Santa Domenica.

Kako je već svima znano, riječ je o jedinom domaćem Rally-u koji se vozi na makadamu. I to sve na opće oduševljenje mnogobrojne publike, koja već od ranih jutarnjih sati ”kampira” uz stazu. Broj posjetitelja iz godine u godinu raste, tako se ove godine očekuje gotovo 10 tisuća istinskh zaljubljenika u Rally. Osim velikog broja posjetitelja, ono što ovaj Rally Show čini posebnim je broj posada. Poznata svjetska imena u svom kalendaru, već su zaokružila ovaj datum. Ove godine, na startnoj rampi očekuje nas više od 120 posada.

Uz neke novosti na samim brzincima, novi je i vizualni identitet samog relija. Pratiti ih možete i na službenim stranicama.


7-rally-show-santa-domenica-u-svetoj-nedelji-za-mjesec-dana-02