HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport7. Rally Show Santa Domenica krajem mjeseca (25-27. studenog)

7. Rally Show Santa Domenica krajem mjeseca (25-27. studenog)


Još nas nepuna tri tjedna dijeli od 7. Rally Showa Santa Domenica, kada će se reli sezona zaključiti na najatraktivniji mogući način – utrkom na makadamu. 25.-27. studenoga u Svetoj Nedelji i Savrščaku.

Grupa entuzijasta iz AKK Sveta Nedelja u 7 godina ovaj rally spektakl dovela je na zavidan nivo. 10-ak tisuća gledatelja, preko 100 posada na startu, poznata imena i najbrži rally automobili ono su što iz godine u godinu dokazuje tvrdnju da zaista uspijevaju u onome što rade. Kako sami kažu, to je više od ljubavi prema rallyju. Tu ljubav po prvi puta prepoznala je Hrvatska turistička zajednica i uvrstila ovaj rally show na listu nadolazećih događanja koja pridonose turizmu Hrvatske.

Uz tradicionalno veliki broj hrvatskih i mađarskih posada, upita iz Italije ove godine ima više nego ikada prije. Ako uzmemo u obzir da je talijansko prvenstvo 3. po jačini u Europi, činjenica da su tamošnji natjecatelji prepoznali atraktivnost ovog rallyja zaista dovoljno govori o njegovoj prestižnoj ulozi u rally sezoni.

Lista prijava popunjava se opasnom brzinom i još opasnijim vozačima. Smještajni kapaciteti u Svetoj Nedelji i Samoboru postaju premali. Pripreme na stazi u punom su jeku. Igralište za najhrabrije biti će spremno na svima poznati datum – posljednji vikend u studenome.

7-rally-show-santa-domenica-krajem-mjeseca-02