Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovosti6. TRASH&BURN miting američkih automobila i rock and roll festival
6. TRASH&BURN miting američkih automobila i rock and roll festival

6. TRASH&BURN miting američkih automobila i rock and roll festival


I ove se godine u Sv. Martinu na Muri, od 27- 28. lipnja 2014. godine održava 6. TRASH&BURN miting američkih automobila i rock and roll festival.

6. TRASH&BURN miting američkih automobila i rock and roll festival je najstariji j najveći međunarodni miting američkih automobila u Hrvatskoj, a održava se već tradicionalno na prekrasnoj lokaciji seoskog turizma – Klet u Sv. Martinu na Muri, nedaleko od poznatih toplica Sv. Martin.

Program je i ove godine vrlo bogat – posjetitelje očekuje međunarodni susreta američkih automobila i motora iz skoro cijele Europe, koncerti svjetskih rockabilly-r’n’r bendova, DJ-a, burlesque showa jedne od trenutno najboljih burlesk umjetnica u Europi – miss Kalinka Kalaschnikow (AUT) koja će nastupiti oba dana mitinga, nastupa najpoznatijeg one-man benda na svijetu DEAD ELVIS&HIS ONE MAN GRAVE (NL), tradicionalnog međunarodnog pin-up photo contesta, pin-up hair&make up saloona, besplatnih vožnji Harley Davidson motorima, custom bike showa, burn-out, tattoo, tiki bara i raznih drugih retro štandova i brdo drugih sadržaja…

6. TRASH&BURN miting američkih automobila i rock and roll festival

Kampiranje je besplatno od petka do nedjelje, kao i kava i doručak u nedjelju (za vlasnike američkih automobila i motora), a napomenimo i to da će najsretniji posjetitelj osvojiti pravi američki custom bicikl!