Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovosti6. Trash&Burn 2014 – uživali smo na mitingu američkih automobila!
6. Trash&Burn 2014 - uživali smo na mitingu američkih automobila

6. Trash&Burn 2014 – uživali smo na mitingu američkih automobila!


I ove smo godine imali priliku posjetiti 6. po redu Trash&Burn 2014 – međunarodnu izložbu američkih automobila. Program je i ove godine bio bogat.

Iako nam se učinilo kako je ove godine bilo nešto malo manje “american muscle” i drugih automobila američke proizvodnje, organizatorska ekipa i dalje je ovaj zanimljiv event držala na visini. Osim same izložbe automobila bogat je bio i popratni program. Bilo je ića i pića, odličnih rock koncerata, tako da je 6. Trash&Burn 2014 ponovo oživio neka stara i dobra vremena, u kombinaciji s najnovijim modelima iz auto industrije.

Inače, Trash&Burn miting američkih automobila i rock and roll festival je najstariji j najveći međunarodni miting američkih automobila u Hrvatskoj, a održavao se već tradicionalno na prekrasnoj lokaciji seoskog turizma – Klet u Sv. Martinu na Muri, nedaleko od poznatih toplica Sv. Martin.

6. Trash&Burn 2014 - uživali smo na mitingu američkih automobila

Program je i ove godine bio vrlo bogat – uz samu izložbu automobila i motora iz skoro cijele Europe, održani su koncerti svjetskih rockabilly r’n’r bendova, DJ-a i još puno toga.

6. Trash&Burn 2014 - uživali smo na mitingu američkih automobila

S veseljem iščekujemo idući Trash&Burn u 2015. godini… a do tada poklanjamo vam video koji smo snimili i foto album… uživajte… mi svakako jesmo…