Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovosti5. Trash&Burn american car meeting i rock’n’roll festival na Svetom Martinu na Muri

5. Trash&Burn american car meeting i rock’n’roll festival na Svetom Martinu na Muri


U lijepom nam međimurju, na poznatoj lokaciji, i ove će se godine održati peti po redu Trash&Burn susret event, ili ako hoćete – susret američkih automobila.

Organizatori i za ovu godinu na lokaciji seoskog turizama ”Goričanec”najavljuju uzbudljiv program – izložbe, brujanje američkih “muscle” automobila, posebno pripremljene foto sessione, uz pregršt odličnog rock’n’rolla, hrane i pića. Uz opake američke automobile, očakuju vas i Harley Davidson motori iz skoro cijele Europe, pin-up djevojke, burn-out, tattoo, psychotic gallery-izložba našeg domaćeg umjetnika Dr.Hansa, pole&chair dance, odlične rockabilly-rock’n’roll bendovi, DJ-i i još puno, puno toga…

Više detalja potražite na:
http://www.myspace.com/trash_and_burn
http://www.facebook.com/trashnburn.mitingamerickihautomobila

Što se programa tiče, evo što vas očekuje:
07.06.2013.  petak – WARM-UP PARTY- zagrijavanje!!!
Start: 18:00h
-FREE ENTRY WITH US CARS& BIKES – besplatan ulaz sa američkim autima/motorima
-CUSTOM BIKE & HARLEY DAVIDSON CORNER
-TRASH MOVIES
-PSYCHOTIC ART GALLERY by DR.HANS – prodajna  art izložba u prostoru restorana
-TATTOO STAND
-FREE CAMPING ALL DAYS – kampiranje je moguće od petka do nedjelje
-ROCKIN DJ’s – (50’s & 60’s rock’n’roll-rockabilly, garage, rhythm’n’blues, soul, boogie woogie, twist, surf…)
BRONCO – HR
GREASEMAN – SLO
MAD DELINQUENT – SLO (100% vinyl & 45)
MARTIN 13 – SLO
MISS STRAY CAT – HR
-Live on Stage-koncert:
VOODOO CADILLAC – /BiH/ – kultni psychobilly,surf, rock’n’roll trio iz Brčkog, kojeg nam je otkrio Zdenko Franjić ( Slušaj Najglasnije) još na svojim kompilacijama” Bombardiranje New Yorka”, a zatim i albumom ”Psychobilly” iz 2005.
Rijetko nastupaju u našim krajevima, a kad se to dogodi, uvijek je zagarantirana zabava.  Ovaj put dolaze s novim materijalom, s toga će doći na svoje njihova ekipa fanova.

THE BURNING ACES – /A/ – su mlada nada austijske rockabilly scene, koji promoviraju svoj novi album ”Drop Your Pants” a still koji sviraju mediji su nazvali ”komabilly” po obilju alkohola i razuzdanih partya tokom i nakon nastupa.

08.06.2013.  subota–  TRASH&BURN MEETING – službeni početak mitinga
Start: 12:00h
-FREE ENTRY WITH US CARS& BIKES – besplatan ulaz sa američkim autima/motorima
-FREE HARLEY DAVIDSON DEMO RIDES – besplatne demo vožnje sponsored by Harley Davidson Zagreb, (potrebno je predočiti vozačku dozvolu i ponijeti svoju kacigu, zbog velikog interesa od prošle  godine, predbilježbe primamo na: trashandburn09@gmail.com)
-CUSTOM BIKES by TR BIKES
-BURN OUT BOX  – ”paljenje guma” u ograđenom boksu
-PIN UP PHOTO CONTEST – fotkanje pin-up djevojaka sa autima
– LIVE TATTOOING
-POLE & CHAIR DANCE by MISS DEE – ples na šipki i stolici by miss DEE
-BEST CARS&BIKES AWARDS – dodjela pehara za najbolje(naj trash) aute i motore
-TOMBOLA – WIN A REAL AMERICAN CAR- BUICK PARK AVENUE  ’91 FOR ONLY 3€ -za samo 20 kn, najsretniji dobitinik dobit će BUICK PARK AVENUE  iz ’91, a i svaka kupljena ulaznica (za one koji nemaju američki auto/motor =25kn) ujedno je i tombola, te ulazi u izvlačenje automobila.
-ROCKIN DJ’s (50’s & 60’s rock’n’roll-rockabilly, rhythm’n’blues, soul, country, boogie woogie, twist, surf, garage punk-rock…)
FORDMAN JACK – A
WILD EVEL – A
BRONCO – HR
GREASEMAN – SLO
MAD DELINQUENT – SLO (100% vinyl & 45)
COWBOY – SLO

Kako je bilo prošle godine, pogledajte što smo zabilježili:
http://www.automanija.com/trashburn-u-medimurju-odrzan-4-po-redu-miting-americkih-automobila/
http://www.automanija.com/jeep-willys-mb-1944-i-americka-vojna-legenda-je-bila-na-na-4-trashburnu/

-Live on Stage-koncert:
LUCKY MARCELL & THE RAMBLIN’ THREE – /SRB/ – odličan 50’s rockabilly bend iz Beograda, koji svoje albume izdaje za strane renomirane izdavačke kuće Sleazy records, El Toro rec… a evo kako ih opisuju vani: ”Lucky Marcell & the Ramblin` Three is a rockabilly A-bomb,  One of the best singers at the moment, with pure 50`s style and row energy that will blow your mind no matter if it`s a wild rocker or a slow pace”.

WILD EVEL & THE TRASHBONES -/A/- divlji Evel i njegov matičan bend the Staggers, dobro su poznati diljem svijeta, a ovo je njegov relativno novi bend, fuzz gitare, orgulje, neandertal  60’s garage trash punk rock u pravom smislu te riječi. Prije dvije godine su izdali odličan album ”Tales From The Cave” koji je odmah postao klasikom među ljubiteljima garage rock scene. Tko je gledao Staggerse dobro zna što ga očekuje, a ovo im je prvi nastup u Hrvatskoj.

CLOCKWORK PSYCHO – /SLO/ – su prvi Slovenski psychobilly-punk bend, sa ženskom frontmenicom na kontrabasu i vokalu. U kratkom razdoblju djelovanja nanizali su zavidan broj nastupa, a uskoro ih i na Europsku turneju  zovu  legendarni  Koffin Katsi.

09.06.2013. nedjelja –  CHILL OUT- BREAKFAST&FREE CAFFE –  doručak i besplatna kava za  vlasnike am.automobila/motora

Lokacija je ista kao i prošle godine, prekrasna priroda i seoski  turizam ”Goričanec” u Sv.Martinu na Muri, najsjevernijem mjestom u Hrvatskoj.

Upad je besplatan za vlasnike američkih automobila i motora, a za ostale je 25 kn po danu, 40 kn za oba dana, kampiranje je moguće od petka do nedjelje, a napomenimo i to da će najsretniji posjetitelj moći osvojiti pravi američki automobil: Buick Park Avenue iz 1991 god. naime svaka kupljena karta automatski ide u bubanj za izvlačenje automobila.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/OTRZVW9T3wE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>