HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport5. INA Rally Kumrovec – održana promocija u Zaboku, aplikacija utrke za Android

5. INA Rally Kumrovec – održana promocija u Zaboku, aplikacija utrke za Android


Subotnje prijepodne u tjednu prije 5. INA Rallya Kumrovec organizator je iskoristio za promociju natjecanja ispred City Caffea u Zaboku. podsjećamo, utrka je ovaj vikend, od 4-5. ožujka na poznatoj lokaciji.

Posjetitelji su na jednom mjestu mogli vidjeti izložene rally automobile i izboriti nagrade partnera utrke. Također, tijekom promocije dobili su i sve informacije o prvom rallyu sezone. Pokroviteljica 5. INA Rallya Kumrovec je Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Natjecanje će se održati 4. i 5. ožujka u Tuheljskim Toplicama i Kumrovcu.

Svi korisnici mobilnih uređaja s operativnim sustavom Android 4.1 i novijim iz trgovine Google Play mogu preuzeti aplikaciju Kumrovec Rally Spectator. Uz glasovanje za najatraktivnije prolaske posada, aplikacija nudi i pregledavanje rezultata uživo i po završenom brzinskom ispitu te praćenje službene Facebook stranice i Twittera rallya.

Aplikaciju je moguće pronaći u trgovini Google play ili preuzeti na ovom linku.

Ovdje možete vidjeti listu prijavljenih vozača:
http://www.rally-kumrovec.com/2016/index.php/hr/natjecatelji/lista-prijavljenih

5. INA Rally Kumrovec - održana promocija u Zaboku 02