HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport40. INA Delta Rally je za Jemrić Rally Team bila ‘vožnja za gušt’
40. INA Delta Rally je za Jemrić Rally Team bila 'vožnja za gušt'

40. INA Delta Rally je za Jemrić Rally Team bila ‘vožnja za gušt’


Čini se kako je velik broj vozača s veseljem dočekao novu “Deltu” koja se ponovo vozila na Bundeku i obroncima Sljemena sa zagrebačke strane. Pa tako i uvijek nasmiješeni Jemrić Rally Team.

Rally posada Branko Jemrić / Marko Stiperski, članovi AK “Ad Astra” i “GTM Kastav Rally Teama” su unatoč problemima s autom ”odnijeli” pobjedu u grupi S2, osvojili 2. mjesto u Klasi 5 i vrlo vrijedno 8. mjesto generalnog poretka Prvenstva Hrvatske. Nisu krili svoje zadovoljstvo što možete prepoznati i u njihovim izjavama.

Branko “Bumbar” Jemrić:
“Prezadovoljan sam rezultatom kao i relijem. Kako smo imali problem s našom Fabijom elektroničke prirode, kvar nismo mogli otkloniti u boksu, a onda se naša vožnja svodila na nadoknađivanje izgubljenog vremena gdje se auto jednostavno gasio. Dobro je znati da bi i ovako odlično postignuta vremena na brzincima bila još bolja. Gušt u vožnji je bio toliko velik, da smo uživali u svakom trenutku trajanja relija i vrlo brzo zaboravili sve probleme koje smo imali.

Jako nam je drago da se reli ponovo vratio na Sljeme i priželjkujemo ga i sljedeće godine. Tokom cijelog relija je bilo puno gledatelja, pa tako smatram da je povratak Delte na Bundek, ZV, Sljeme i okolicu pun pogodak. Zadovoljni smo organizacijom relija”.

40. INA Delta Rally je za Jemrić Rally Team bila 'vožnja za gušt'

Kako je bilo na prvom brzincu na Bundeku možete vidjeti i u našem video prilogu…