Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovosti4. Zagreb Auto Week 2013, jesensko izdanje u auto sajma Arena Centru
4. Zagreb Auto Week

4. Zagreb Auto Week 2013, jesensko izdanje u auto sajma Arena Centru


4. Zagreb Auto Week održava se od 25-27. listopada u Arena Centru na gdje će ljubitelji oktana ponovno uživati u mnoštvu noviteta iz svijeta auto industrije.

Jesensko izdanje svakako ne bi trebalo zaostajati za onim proljetnim, koje je u samo tri dana posjetilo više od 110.000 posjetitelja te ugostilo mnoge auto brandove i predstavilo nekoliko premijernih izdanja na hrvatskom tržištu. Kao i dosad, posjetitelji će moći razgledati sve novitete auto industrije, te sjesti za volan istih u sklopu probnih vožnji koje će se odvijati na prilaznim cestama centra. 4. Zagreb Auto Week vas očekuje!

Pozornost će svakako plijeniti i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak 4. Zagreb Auto Week sajma, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

4. Zagreb Auto Week

4. Zagreb Auto Week se kao i uvijek pobrinuo da uz sam sajam, ne manjka niti dodatnih sadržaja, kako za odrasle, tako i za one najmlađe… Uz mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila, tu će biti i retro kutak, gdje će se

posjetitelji moći nakratko vratiti u prošlost ili se pak prisjetiti nekih starih vremena, a oni koji ipak više vole budućnost moći će uživati u posebnom Tuning showu.

Kao sam uvod u 4. Zagreb Auto Week, u Karting Areni Zagreb, koja je i jedan od partnera ZAW-a, 13.listopada bit će organiziran auto tuning day pod nazivom „Not Another Style Event“ na kojem će se predstaviti mnogi auto-klubovi, tvrtke i pojedinci iz svijeta tuninga. U sklopu tog cjelodnevnog događanja održat će se i posebno styling-natjecanje! Stoga, rezervirajte ovu nedjelju i svratite u Karting Arenu Zagreb na dodatno zagrijavanje povodom već tradicionalnog Zagreb Auto Weeka!

Kako je na sajmu bilo prošli put (svibanj 2013), pogledajte u video prilogu niže…