HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport4. Rally Kumrovec – kako je prvu domaću reli utrku vidio Jemrić Rally Team

4. Rally Kumrovec – kako je prvu domaću reli utrku vidio Jemrić Rally Team


Posada Branko Jemrić (AK AdAstra) i Marko Stiperski (Ak Opatija motorsport) na ”4. rally Kumrovec” osvojili su 2. mjesto u klasi i 9. mjesto ukupnog poretka u vrlo jakoj i brojnoj konkurenciji.

Nakon par dana iza relija u Kumrovcu, kad su se prvi dojmovi malo slegli, zadovoljstvo se ne skida s lica članova JRT-a. Zadovoljstvo Jemrić ne krije ni u svojoj izjavi:

“Izuzetno smo zadovoljni (pritom mislim na suvozača i sebe) svojim nastupom u Kumrovcu. Zaključili smo da smo mogli biti još brži i više rangirani, ali u ovom trenutku to je bio maksimum. Možda će zvučati kontradiktorno, ali iako smo imali tehničke probleme s našom Fabijom (izgubivši preko minutu vremena), izuzetno smo zadovoljni sa autom koji se pokazao kao više nego odličan. Probleme ćemo vrlo lako riješiti do sljedećeg relija i pokušati još neke stvari unaprijediti. Sunčano vrijeme u Kumrovcu nas je poslužilo i, kao što smo najavili, puno publike i navijača nam je dalo dodatni motiv da pokažemo sve svoje umijeće.

Zahvalio bi se sponzorima tvrtkama ”Doking”, ”M.C. Jaković” i ”Auto invest”, svojem klubu ”AK AdAstra” bez kojih nastup ne bi bio moguć, medijskim pokroviteljima ”24sata”, ”Kreator TV”, ”Autosport.hr” i ”Automanija.com”, Sanji i Morganu na fotkama, a posebno veliko HVALA šefici Maji, suvozaču Marku, Mateku, Dragecu, Iveku, Roku i, naravno, svim navijačima i publici koji su nas bodrili tijekom relija.”

4. Rally Kumrovec - kakav je bio za Jemrić Rally Team 02