HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport37. Croatia Delta Rally 2010 se ipak vozi!

37. Croatia Delta Rally 2010 se ipak vozi!


Iako je na jučerašnjoj novinarskoj konferenciji, na kojoj su bili i predstavnici Automanije, praktički bilo sve gotovo i svi smo nezadovoljni "pokopali" Delta reli utrku, čini se kako se svjetlo na kraju tunela ipak vidi. Posljednje informacije govore kako će se Delta ipak voziti, ali s velikom promjenom – ne u Zagrebu, nego u Rijeci!

O jučerašnjoj press konferenciji smo vas detaljno izvijestili + Automanija video kako za organizaciju utrke treba sakupiti 2 milijuna kuna, od kojih nedostaje još milijun. Prema posljednje objavljenim informacijama na Hrvatskoj televiziji od prije nekoliko minuta čini se da će se Delta reli, a koji se boduje i za Europsko prvenstvo, ipak voziti. Neslužbeno saznajemo kako je HAKS, Hrvatski auto karting savez, primio dvije ponude i obje je prihvatio, tako da će se utrka ipak održati. U skladu s jučerašnjim informacijama, nedostajalo je spomenutih milijun kuna, tako da pretpostavljamo kako su ove dvije ponude pokrile taj iznos.

No, promjena ima, i to velikih. Očito je novi pokrovitelji nisu iz Zagreba nego iz – Rijeke. Već pogađate, start relija mogao bi biti u Rijeci, a možda i cijela utrka.

Detaljnije o ovim informacijama, te tko su sponzori spasitelji, obavijestit ćemo vas ovih dana. Nadamo se da je ovo konačna informacija, da se Delta vozi, i da više neće biti promjena.