HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport23. Nagrada Stubičkih Toplica – pobijedio Istvan Kavecz u BMW-u E90

23. Nagrada Stubičkih Toplica – pobijedio Istvan Kavecz u BMW-u E90


Utrku je završilo 57 vozača, a najbrži je bio Istvan Kavecz iz AK Dubrovnik Racing obje utrke vožene po teškim uvjetima završio za 6:05.774 minuta. Naš Stelmah Rally Team na žalost zbog tehničkih problema nije uspio startati.

Nedjeljna utrka vožena je na poznatoj stazi na kojoj se redovito okupi velik broj gledatelja. Vremenski uvjeti nisu išli u prilog vozača, tako da je staza bila i mokra i suha. Inače, 23. Nagrada Stubičkih Toplica vozila se za Prvenstvo Hrvatske, a boduje se i za Državno Prvenstvo Republike Slovenije, PH povijesnih vozila, kao i Prvenstvo sjeverne lige.

Što se tiče rezultata utrke, možete ih vidjeti niže, odnosno kompletne možete pronaći na ovim stranicama.

23. Nagradi Stubičkih Toplica - pobijedio Istvan Kavecz u BMW-u E90 02

Nakon višegodišnje pauze ponovo je trebao nastupiti i Dino Stelmah (AK INA Delta), no na žalost spriječili su ga tehnički problemi. Kako kažu u timu, pripreme su trajale više od 3 mjeseca, no njegov Ford Escort RS Coswort 2.0 jednostavno nije bio dovoljno spreman, tako da će vozačke bodove morati potražiti na nekoj od slijedećih utrka.

Bez obzira na sve, u timu se na podršci zahvaljuju sponzorima i partnerima Autolinks.hr, Branimiru Cvijiću i Šlep transportu Cvijić, Ban motosportu, Best Printu, Kirschner Turbo i mnogim drugima.

23. Nagradi Stubičkih Toplica - pobijedio Istvan Kavecz u BMW-u E90 03