HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport20. Nagrada Stubičkih Toplica 2013 ovog vikenda, prijavljeno 68 vozača
20. Nagrada Stubičkih Toplica 2013

20. Nagrada Stubičkih Toplica 2013 ovog vikenda, prijavljeno 68 vozača


Jedna od najpopularnijih brdskih u trka u Hrvatskoj vozi se sa zagorske strane Medvednice, pred nama je vozi se 20. Nagrada Stubičkih Toplica 2013.

Kako smo došli do novih podataka, samo ćemo vas podsjetiti kako se utrka vozi 31. kolovoza (treninzi) i 1. rujna utrka. Ovog je tjedna održan i završni sastanak Organizacijskog odbora jubilarne, dvadesete po redu, brdske autoutrke Nagrada Stubičkih Toplica 2013.

Vladimir Bosnar sa strane domaćina i Berislav Čegelj sa strane deltaša nakon tridesetak minuta brifinga nisu krili zadovoljstvo obavljenim pripremama, uz jednoglasnu poruku Josipu Šimeku: “Direktore, utrka može početi!”.

Saznali smo kako je za međunarodnu brdsku utrku prijavljeno 68 vozača (lista prijavljenih), 6 predvozača, a očekuje vas i bogata ugostiteljska usluga na tri lokacije, veliki besplatni parking prostor, improvizirani heliodrom, park vozača sa kompletnom infrastrukturom (struja, voda, telefon, sanitarni čvor), te sve ono što se i očekuje od vrhunske utrke.

Uz svojih osamdesetak sudaca na utrci će biti angažirani suci iz Dubrovnika, Splita, Šibenika, Matulja i Zagreba (INA, Delta Sport i Zanatlija), a očekuje se i dolazak svih dosadašnjih pobjednika, kojima će biti uručene prigodne nagrade.

Vidimo se na utrci!

20. Nagrada Stubičkih Toplica 2013 20. Nagrada Stubičkih Toplica 2013